vänner är som en BH, nära hjärtat och bra som stöd!

Mjahapp, räkfesten på jobbet i fredas var mycket bra... Hade riktigt skoj.. Slutade som jag trodde - påå Archen, men på något konstigt vis stängde jag inte.. Kan ha berott på ett lite för stort alkoholintag...
Ska lägga in lite bilder från kräkfesten lite senare...
Lördag morgon skulle jag varit på hundutställning med mamma, men missade visst skjutsen..  Lördagen var det soffläge heeela dagen, eller var till staden och käkade pizza med Allex sen hem till soffan igen :p
Söndag orkade jag iaf upp till hundutställningen, Linda och Meffa fick pokal tillochmed =0)

Nu ska jag sussa såå man orkar upp till den där så kallade arbetsplatsen imorrn...
om idioter kunde flyga skulle detta vara en flygplats•

Puss på er!!

"Att ta medicin är inte roligt, men att ha roligt är bra medicin"

mjahapp... Tisdag kväll - eller natt kallas de väl nu kanske...
Har vart ledig idag, riktigt skönt.. Har inte gjort någonting, var ut åh cyklade en stund men ingenting annat... Jag måste hitta på nåt att göra - men vad?! Förslag någon?!
Igår var jag och bowlade - jag vann (annars skulle jag nog inte nämna att jag hade varit och bowlat) :)
Tycker inte om att förlora, eller de kanske ingen gör, men jag tycker VERKLIGEN inte om de - tror jag har fått de av min far :)

Jag vill ut åh resa, men har inte riktigt ekonomi till de just nu, såå om någon känner att dom har lite överflöd i plånboken tar jag glatt emot.. Säg till så skickar jag kontonumret eller adressen till min postlåda - märk kuvertet med "sponsra thereses solsemester" :)

Damdididi jag e rastlööös...
På fredag e de (k)räkfest på jobbet - oh my Ingabritt va glad i hatten jag ska vara, blir nog Arken för hela slanten åxå :p


Satt just och läste alla mina vänners bloggar - tack för all kvällsläsning :) Försöker bättra mig med uppdateringen så att ni åxå ska få läsa nåt, men händer inte så mycke i mitt liv för tillfället, men kan ju börja hitta på sagor om ni vill - ska fundera på saken tills imorgon..!

"Carpe diem, quam minimum credula postero" - Fånga dagen, betänk ej morgondagen.

De e ju så man vill leva, men man måste ju tänka på morgondagen - de går ju inte annars, eller? Jag hatar att planera saker, eller jag kan inte planera - de vet ju ni som känner mig.. :) Men inte fångar jag dagen för de heller, eller gör man de.. hmm..

Nåå jaa, nu måste jag nog sussa om jag ska orka jobba imorgon...

Ha de allahopa!
Puss!


Jag blir rädd...

Oooh jag e på riktigt rädd.... De e lördag kväll och jag sitter hemma och kollar nån riktigt B film som man sett tuuuusen gånger.. Vah lördag kväll och Therese sitter hemma?! What...
Gillar inte hösten - Åland dör, alla försvinner, händer ingenting...
Skulle man ändå va bakis vore de ju nästan okej att sitta hemma för sig själv men när jag inte ens är det...

Neeh nu räcker de med klagomål, passar inte min nya positiva Therese image :p
Åååkej, jag måste klaga på en sak till  --- Jeeevla Lina som tänker lämna mig igen, flytta till swe igen ATTANS!! Men e glad för din skull bruden, hoppas du trivs deer borta..!

Nu höööörni, ska jag åka till småkussen ett tag - fortsätter uppdateringen lite senare...
Puss

RSS 2.0